CAPAROL homlokzati hőszigetelő rendszerek:
A hatékonyság ereje!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Otthon: a legfontosabb helyszín saját magunk és szeretteink életében. Számos részlet alkotja, amelyeket folyamatosan próbálunk jobbá, kényelmesebbé és komfortosabbá tenni. Ahhoz, hogy az otthonunk által nyújtott örömöket gondtalanul élvezni tudjuk, a belső tér mellett az épület műszaki elemeire még nagyobb figyelmet kell helyeznünk. Ezek közül az egyik legfontosabb a homlokzatszigetelés és funkcionalitásából kapott előnyök.

A Caparolnál az Önnek megfelelő hőszigetelő rendszer kiválasztásában tudunk segíteni. A különböző típusú ingatlanokra és kihívásokra megfelelő megoldást kínálunk egymással tökéletesen illeszkedő elemek alkotta rendszereinkkel. 1957 óta fejlesztjük és értékesítjük a legmagasabb hőszigetelő képességgel rendelkező hőszigetelő rendszereinket. Az azóta eltelt több, mint fél évszázadban termékkínálatunkat a magas minőség mellett a fenntarthatóság és a környezettudatosság jellemzi.

Fedezze fel a homlokzatszigetelésben rejlő költséghatékonyságokat, ismerje meg Németország meghatározó homlokzat szigetelési márkáját és annak termékkínálatát, amely minden típusú ingatlant felkészít a jövő által támasztott elvárásokra.

Megfelelő hőszigetelő rendszer kiválasztásával akár 40% hőveszteség megtakarítás érhető el Porotherm 30 N+F falazóelem és 10cm EPS szigetelés esetében. A pontos érték függ az adott épület falszerkezetétől, valamint a szigetelés vastagságától és típusától.

A Caparol számos megoldást kínál otthona szigeteléséhez. Ezekről további információt a Caparol honlapon böngészve ide kattintva is talál.

A Caparol hőszigetelő rendszereket keresse viszonteladó partnereinknél, szaktanácsért forduljon területileg illetékes Caparol értékesítő/szaktanácsadó kollegáinkhoz!

vagy

További információért vagy kérdés esetén kitöltheti az alábbi űrlapot

Contact Form
Vissza az ajánlatokhoz
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram