Tikkurila Color Now collection 2023

2023-08-11
Color Now 2023 collection: When two lives intertwine Envision your shared story in colours.

V413 Rosy moment

A rózsa e ködös árnyalata melegséget és együttérzést sugároz, az összefonódott életek érzését. A V413 Rosy Moment a Tikkurila 2023-as év színe.

Y406 Riviera
A napfény sugarai játszanak a falon kora reggel, amikor lassan kinyitod a szemed. A barackos, világos árnyalat felmelegíti otthonodat és elmédet.
 H320 Magnolia
A mélyrózsaszín magnólia virágai elsöprően buján pompáznak. Az élénk és hűvös rózsaszín a tavasz színei.
L478 Kestrel
Valami ismerős, mégis új és lenyűgöző - nyugodt és földszínű barna egy csipetnyi hűvös vörössel. A Kestrel egy klasszikus, a meglepetés erejével. A Tikkurila 2022-es év színe.
 X501 Aubergine
A fény egy padlizsán fényes felületére esik, amely gyönyörű lilás-zöldes színűre változik. Ha közelebbről megnézed, minden alkalommal új árnyalatokat látsz.
J392 Wax
Egy csomó kis gyertya pislákol és megvilágítja a szobát. Intenzív sárga, enyhe zöldes árnyalattal.
M449 Grotto
Szobrok, szökőkutak és a közelben egy mohával borított barlang. A hangulatos, mohás zöld hangulatot teremt.
S440 Silk Road
A csillogó selyem lágyan hullámzik. A csábító, gondtalan ciánkék tónus egyaránt működik a falon és kisebb részletekben, például falpaneleken és ajtókereteken.
X447 Sea Smoke
Ködös reggel a tengerparton. Szelíd szín, ahol a fényben zöld, szürke és kék villanások tűnek fel. A Sea Smoke modern fuvallatot kölcsönöz a konyhának.

A Color Now 2023 kollekció a V413 Rosy Moment köré épül, hogy a legjobbat hozza ki belőle. A kiemelkedő hangsúlyok és a világos árnyalatok egyaránt lényeges részei a kollekciónak: a színek egymást ragyogtatják. 

A poros rózsaszín körül világos és gyengéd árnyalatokat, a türkiz és a sárga gazdag árnyalatait, valamint a palettát élesítő sötét akcentusokat találsz. A kollekció minden színét úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek egymáshoz. Nagy felületeken és apró részletekben egyaránt használhatod őket. 

 A Color Now 2023 kollekció ihletője az empátia és az együttérzés. A V413 Rosy Moment azt a törékeny, mégis erőt adó pillanatot közvetíti, amikor két élet összefonódik. Az egymást kiegészítő színek lágyak, gyengédek és visszafogottak. Ezzel a kollekcióval arra szeretnénk ösztönözni, hogy hagyd, hogy az együttlét pillanatai inspiráljanak, és fess azokkal a színekkel, amelyeket jónak és erősnek érzel.
   
V413 Rosy Moment
 
Y406 Riviera
 
H320 Magnolia
 
J392 Wax
 
   
L478 Kestrel
 
X501 Aubergine
 
M449 Grotto
 
S440 Silk Road
 
   
X447 Sea Smoke
 

Az eredeti cikk a tikkurila.com oldalon jelent meg.
(https://tikkurila.com/inspirations/color-now-2023-collection-when-two-lives-intertwine)

Back to Articles
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram